Kerst

Vanwege de geldende maatregelen heeft het parochiebestuur tot haar grote spijt besloten dat er deze kerst geen vieringen in Sint Petrus’ banden zullen zijn. Er zullen geen vieringen met publiek worden gehouden en er kan dus ook niet gereserveerd worden.

Gelukkig zijn er wel alternatieven: op deze pagina vindt u binnenkort een film van de kerstommegang. Deze is zeer geschikt om samen met kinderen te bekijken. Op 24 en 25 december komen er opnames van twee kerstvieringen vanuit onze kerk beschikbaar. Zo kunt u vanuit huis toch meevieren. Ook deze verschijnen op deze pagina.

De kerk is dagelijks geopend van 12:00 tot 13:00 voor individueel gebed of het branden van een kaarsje. Ook op de kerstdagen zal de kerk op dit tijdstip geopend zijn. U kunt dan ook de kerststallen in de kerk en op het kerkplein bekijken.

In voorbereiding op de kerst is er voor kinderen een adventsproject waarin wekelijks vooruit gekeken wordt naar de geboorte van Jezus. Verder op de site vindt u hier meer informatie over.

 • Digitale kindernevendienst

  Helaas is het door de maatregelen niet mogelijk om met de kinderen een adventsproject te doen tijdens de vieringen op zondag. Om toch met elkaar toe te leven naar Kerstmis hebben wij een digitaal project gemaakt. Iedere week ontvangen de kinderen die zijn aangemeld een filmpje en ze hebben ook allemaal een pakketje met opdrachten ontvangen. Vindt u het leuk om te kijken wat we gedaan hebben? Of wilt u op de hoogte blijven van komende activiteiten en bijeenkomsten? Laat het ons weten via kinderen@sintpetrusbanden.nl

 • Kerst ommegang 2020

  Zoals zoveel dingen dit jaar, is de Kerst ommegang dit jaar ook anders dan normaal. Met de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om samen te komen zoals we gewend zijn. Er is door een grote groep vrijwilligers hard gewerkt aan een digitaal alternatief. Hieronder vind u het resultaat:

 • Kerstnachtmis 24-12-2020

  Voorganger: Pater James Arul & Diaken Han Hartog.
  Met medewerking van: het Hagunnan & Allegriakoor.
  Onder leiding van: Nel Damman en Hans van der Meer.

  Klik hier indien de onderstaande link niet werkt.

  Klik hier voor het misboekje in PDF formaat.

 • 1e Kerstdagviering 25-12-2020

  Voorganger: Diaken Han Hartog.
  Met medewerking van: Stanzakoor
  Onder leiding van Nel Damman en Hans van der Meer.

  klik hier voor het misboekje in PDF formaat.