Coronaregels

Geachte parochianen,
Van het bisdom hebben wij richtlijnen gekregen en vanuit de regering heeft de persconferentie gisterenavond plaatsgevonden. Daaruit is wat de kerk betreft het volgende te destilleren.
Het desinfecteren van de handen bij binnenkomst blijft gehandhaafd.
We gebruiken weer een mondkapje bij binnenkomst en als we lopen in de kerk. Denk aan het communiceren. Als we op onze plaats zitten mag het mondkapje af.
De 1,5 meter afstand wordt weer ingevoerd en dus nemen we plaats op de daartoe neergelegde kussentjes. Koffie drinken na afloop van de Mis wordt geschrapt.
Zingen mag maar met in achtneming van de 1,5 meter en dat betekent 8 zangers op het altaar. Het tonen van een QR code is niet noodzakelijk.
De kerstmarkt kan voor zo ver nu bekend doorgang vinden mits afstand gehandhaafd wordt. Dit geldt ook voor het Kerstconcert. Zoals het er nu uitziet kan dat (ook hier mits we afstand houden) doorgaan. Het aantal deelnemers en bezoekers is hierdoor uiteraard gelimiteerd. 
3 December vindt de volgende persconferentie plaats en komen we uiteraard weer bij u terug. Hopelijk is er dan meer duidelijk. Wij wensen u allemaal sterkte met de uitvoering van de maatregelen toe.
Uw locatie bestuur. 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Voorpagina. Bookmark de permalink.