Kerkplein

De gemeente Diemen gaat als laatste onderdeel van de herinrichting van de Oost-West As ook de omgeving van de kerk opknappen. Zij hebben het bestuur uitgenodigd om mee te denken over de plannen. De afgelopen tijd heeft een afvaardiging van het bestuur dat gedaan.

We kijken terug op constructieve overleggen en zijn erg blij met het ontwerp. Een ontwerp wat aansluit bij de omgeving zoals deze recent is ingericht. Daarnaast gaat de gemeente behalve de parkeerplaats ook het terrein achter het hek voor ons opknappen. Voor het ontwerp van het kerkplein en de omgeving verwijzen we graag naar de toelichting van de gemeente Diemen- zie ook de website https://oostwestas.mett.nl/ 

Plattegrond en Perbericht vind u hier.

Op ons terrein achter het hek zullen de bestaande schuur en container verdwijnen en gaan we een nieuwe schuur plaatsen. Het terrein zal opgehoogd en herstraat worden met een aantal parkeerplaatsen. 

Vanaf maart tot begin juni zullen we overlast ervaren rond de kerk. Er moet nu eenmaal eerst gewerkt worden om het mooi te maken. Maar we krijgen er zeker wat moois voor terug waarmee we weer jaren vooruit kunnen. 

Martin van den Berg is tijdens de uitvoering van de werkzaamheden het aanspreekpunt voor vragen. 

We hadden natuurlijk graag een toelichting willen geven in de parochieraad; maar dat is momenteel niet mogelijk. Als u toch nog vragen heeft laat het ons dan even weten. 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Voorpagina. Bookmark de permalink.