Programma Lourdes 2022

Programma Lourdes 2022

Christoffel Reizen heeft de laatste maanden hard gewerkt aan de invulling van het programma voor Lourdes 2022. Afgelopen week waren wij in Lourdes om de relaties weer aan te halen na een periode van afwezigheid: wij zijn weer meer dan welkom in Lourdes!
 

Bedevaarten per vliegtuig

Albastar vanaf Eindhoven Airport
Wij zijn trots dat we in samenwerking met luchtvaartmaatschappij Albastar, de grootse aanbieder van vluchten op Lourdes en gespecialiseerd in vliegreizen voor ouderen en hulpbehoevenden, een volledig vliegprogramma aan kunnen bieden voor het seizoen 2022 vanaf Eindhoven Airport.
Van eind april tot begin oktober
Wij hebben omwille van de continuïteit gekozen voor vluchten op vaste dagen in de week. Elke maandag- en vrijdagochtend zal er een vlucht vertrekken naar Lourdes en elke zondag- en donderdagavond komt er een vlucht terug uit Lourdes.
7-daagse reizen
Voor de bedevaarten kunnen wij dan voor eenieder een heel aantrekkelijk 7-daags programma aanbieden met 6 nachten in Lourdes. Het vertrek is steeds op maandagochtend om 8.30 uur en terugkomst op zondagavond rond 20.00 uur. Dit schema, vroeg vertrekken vanaf Eindhoven op de eerste dag en laat terugvliegen op de laatste dag,  geeft ook de mogelijk van een mooi programma op de reisdagen. Wij willen de bedevaarten voor groepen en parochies in eerste instantie concentreren in de maanden mei en september, maar gezien het grote aanbod van vluchten is er in overleg natuurlijk veel meer mogelijk gedurende het gehele seizoen 2022.
Rust in het programma
Een 7-daagse bedevaart die precies in een week valt geeft veel meer mogelijkheden om het programma in Lourdes in alle rust te beleven en geeft ook de gelegenheid om nieuwe elementen aan het programma toe te voegen. De extra nacht in Lourdes werkt, door het vliegen op vaste dagen in de week en de daarmee gepaard gaande aantrekkelijke inkoop van de vliegtuigen, niet prijsverhogend.
Aanreisbussen
Alle vliegreizen voor de groepen worden aangeboden inclusief vervoer per (rolstoel-)bus vanuit en naar de eigen woonplaats/regio.


Bedevaarten per bus

Touringcarbedrijf van Gompel
De samenwerking met touringcarbedrijf Van Gompel, mede-oprichter van Christoffel Reizen, biedt ons de mogelijkheid om op elk gewenst moment een bedevaart per bus te programmeren. De groep kan gebruik maken van een standaard bus of van een bus die speciaal ingericht is voor het vervoer van pelgrims met een eigen rolstoel.
Al onze busreizen zijn maatwerk reizen en kunnen worden uitgevoerd met een of meerdere overnachtingen onderweg. 

Prijzen
Eind september zullen wij de definitieve prijzen communiceren. 

SAVE THE DATE

Kennismakingsbedevaart naar Lourdes

reserveer 8 t/m 10 oktober *

Exclusief voor Christoffel Reizen VIP’s van parochies en groepen
Christoffel Reizen biedt vertegenwoordigers van groepen en parochies de gelegenheid om nog in 2021 kennis te maken met Christoffel Reizen en Albastar. Hiervoor organiseren wij een weekendbedevaart naar Lourdes met vertrek op vrijdag 8 oktober  en terugkomst op zondagavond. Dit arrangement wordt tegen kostprijs aangeboden met een refund wanneer een groepsbedevaart wordt geboekt voor 2022. De arrangementsprijs is op basis van een tweepersoonskamer en volpension en wordt in onze nieuwsbrief van 15 september bekendgemaakt.
In eerste instantie willen wij het aantal deelnemers per groep/parochie maximeren op 2 personen; mocht er nog ruimte zijn dan kan dit in een later stadium mogelijk worden uitgebreid. 

Programma

 • vrijdag 8 oktober    
  • Namiddag   Vertrek naar Lourdes vanaf Eindhoven Airport
 • zaterdag 9 oktober    
  • 08.30 uur    Eucharistieviering aan de Grot
  • 21.00 uur    Deelname aan de lichtprocessie
 • zondag 10 oktober    
  • 09.30 uur    Internationale mis
  • Namiddag   Vertrek naar Eindhoven

Op een aantal momenten zullen wij presentaties en ontmoetingen voor de deelnemers inplannen.

Heeft u belangstelling stuur direct een e-mail naar info@christoffelreizen.nl

* datum onder voorbehoud van definitieve bevestiging slots en airline. Zie onze volgende nieuwsbrief op woensdag 15 september

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.